24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Actueel


Groot nieuws!!

15-02-2021

 construction worker 3512589 1920Groot nieuws! Wij gaan verbouwen. 

Update Corona Maatregelen

15-12-2020

 

 
 
 
We hebben al veel vragen gekregen of we open blijven na de persconferentie van gisteren avond. Dierenartsenpraktijken mogen volledig open blijven, inclusief de preventieve zorg. Uiteraard blijven wij hierbij de regels volgen en waar nodig scherpen wij deze aan.

Algemene voorwaarden

Op al onze (Behandel)overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De IVC Evidensia algemene voorwaarden zijn gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Midden-Nederland onder nummer 82/2020. Een exemplaar van de algemene voorwaarden is te allen tijde beschikbaar of op te vragen in de praktijk

Wijziging spoeddiensten

weimaraner 1381186 1280Dinsdag 4 juni zijn de deuren geopend van het nieuwe Dierenziekenhuis in Nieuwegein. In dit ziekenhuis zijn diverse specialisten aan het werk en, indien nodig, kunnen wij u met uw huisdier doorverwijzen. Daarnaast wordt onze spoeddienst vanaf 4 juni door het Dierenziekenhuis in Nieuwegein verzorgd. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Niet alleen uw huisdier is onze zorg, ook uw privacy.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn; vanuit Europese wetgeving (de “AVG”, Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn er strenge regels opgesteld waar organisaties aan moeten voldoen om persoonsgegevens te mogen verwerken. Zo zijn ook wij verplicht aan deze regels te voldoen.

Online afspraak maken