24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Actueel


De kleine ondeugende Jackson

03-09-2018

de kleine Jackson

 Helaas hebben niet alle dieren een goede start in het leven.

Een paar weken geleden werd Jackson ’s avonds samen met zijn zusje binnen gebracht in onze kliniek. Hij zat vol met vlooien en luizen en had bloedarmoede. Broodmager kwam hij binnen, waarschijnlijk pas een week of 3 oud!

Weg met parasieten!

03-09-2018

 

weg met parasieten

Wij zien in onze kliniek geregeld huisdieren die last hebben van parasieten. Dit kan vervelende klachten geven en zelfs leiden tot gezondheidsproblemen.

Gelukkig is hier ook wat aan te doen en wij zetten hieronder de parasieten die we het meeste tegenkomen bij honden en katten voor u op een rijtje.

Speciale actie met Specific

04-09-2018

image006

Wij hebben een missie: Samen zorgen voor uw huisdier een dierenleven lang. En precies daarom hebben wij het Huisdieren Zorgplan. Hiermee is uw dier het hele jaar voorzien van alle preventieve zorg zoals vaccinaties, ontwormen, ontvlooien en gezondheidscontroles. Daarnaast is ook voeding essentieel voor de gezondheid van uw huisdier.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

17-04-2018

Niet alleen uw huisdier is onze zorg, ook uw privacy.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn; vanuit Europese wetgeving (de “AVG”, Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn er strenge regels opgesteld waar organisaties aan moeten voldoen om persoonsgegevens te mogen verwerken. Zo zijn ook wij verplicht aan deze regels te voldoen.

Goed voorbereid op reis

05-07-2018

hond op het strand

 

Neemt u uw hond mee op vakantie? Zorg dan dat u goed voorbereid bent. Naast het zoeken van een hondvriendelijk vakantieoord, moet u denken aan voorbereidingen als paspoort, chip, vaccinaties. Ook gelden in uw vakantieland misschien wel andere regels dan in Nederland. Lees verder en ga goed voorbereid op reis! 

Reisziekte bij de hond

04-07-2018

auto 3361469 640

 

Op vakantie gaan hoort één groot feest te  zijn. Maar wist u dat uw hond last kan krijgen van reisziekte? Dat maakt de autoreis naar bijvoorbeeld Spanje toch echt een stuk minder fiesta… Het kan voorkomen in een vliegtuig, boot of trein echter het komt het meeste voor tijdens een autorit.

Gelukkig is er iets aan te doen!

 

 

Online afspraak maken