Let op: in de zomermaanden juli, augustus en september is onze locatie Basiliekpad beperkt geopend. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met onze paraveterinairen.

De kliniek

Over Dierenkliniek IJsselstein

De kliniek

Dierenkliniek IJsselstein is al vele jaren een moderne en professionele dierenkliniek met aandacht voor dier en mens. Ons team van deskundige dierenartsen en paraveterinairen staat altijd voor uw huisdier klaar. Voor spoedgevallen wordt u buiten onze openingstijden om doorverbonden met het Dierenziekenhuis in Nieuwegein. 

Wij beschikken over uitgebreide mogelijkheden tot nader onderzoek, ingrepen en opname, zoals operatiekamer met hartbewaking en beademingsmogelijkheden, röntgen en echo. Verder beschikken we over een eigen uitgebreid laboratorium waar we bloed, urine en ontlastingsonderzoek kunnen doen. Zo beschikken we tijdig over de uitslag en kunnen we uw huisdier zo snel mogelijk verder helpen.

Onze dierenartsen zijn ervaren chirurgen en kunnen daardoor naast de 'gebruikelijke' operaties zoals castraties en sterilisaties ook veel gecompliceerde operaties, zoals bijvoorbeeld een maagtorsie en tumorchirurgie uitvoeren.

Dierenasiel

Dierenasiel Rijpickerwaard wordt al jaren medisch begeleid door ons. Het is een voorrecht om waar nodig de asieldieren te mogen helpen en ze zo weer een goed thuis te laten vinden.

Dierenambulance

Dierenkliniek IJsselstein heeft de Dierenambulance IJsselstein opgericht en is daar de hoofdsponsor van. De Dierenambulance IJsselstein is een onafhankelijke stichting die 24 uur per dag klaar staat om gewonde en/of gevonden dieren te helpen en overleden dieren op te halen.